Számlázzon azonnal a CMR aláírása után

Rövidítse le számlázási ciklusát akár 8 héttel

HOGYAN Működik

Aláírt CMR beküldés az instantCMR alkalmazással

CMR szkennelés

A kamionsofőr még a helyszínen beszkenneli az aláírt CMRt az instantCMR okostelefon alkalmazással, közvetlenül a szállítás teljesítése után.

feldolgozás és beküldés

Az instantCMR alkalmazás megvágja, tömöríti, titkosítja a dokumentumot és elküldi a központba. Mindezt automatikusan, a sofőr közreműködése nélkül.

számlázásra kész

A pénzügy egyből megkapja az aláírt CMR-t. A fuvardíj akár 8 héttel korábban számlázható.

További Funkciók

Aggódik a roaming költségek vagy a kamionsofőrök tudása miatt? Mindenre van megoldásunk.

Dokumentum korrekció

A dokumentumok mintha asztali szkennerrel készültek volna, akár módosítás nélkül továbbküldheti ügyfeleinek. Az alkalmazás megtalálja a dokumentumot a fényképen és a legfejlettebb képfeldolgozó algoritmusok segítségével korrigálja. Mindez teljesen automatikus, nem igényel fényképezési ismereteket.

szabályozott roaming költségek

Korlátozott mobilinternet hozzáférés a roaming költségek csökkentésének érdekében. A nyomtatott dokumentumokra optimalizált adattömörítésnek köszönhetően egy CMR beküldése 80%-kal kevesebb adatforgalmat generál.

okostelefon védelem

Szabályozott roaming és okostelefon használat. A sofőr csak az instantCMR alkalmazást éri el és amit még ön megenged.

letisztult kialakítás

A rendkívül egyszerű kialakításnak köszönhetően az alkalmazás könnyen használható korcsoporttól és okostelefon-ismeretektől függetlenül. Éppen nincs mobilinternet? Nem baj, a dokumentumbeküldés teljesen automatikusan, a sofőr közreműködése nélkül megtörténik, amikor lesz.

Jogi biztonság

A CMR egy szerződés, tele érzékeny üzleti adatokkal. Az alkalmazás garantálja a dokumentum zárt rendszerben kezelését, hogy Ön jogilag biztosítva legyen. A kommunikáció titkosítottan történik és beküldés után azonnal töröljük a mobilról a CMR-eket.

Káresemény dokumentáció

Megbízható áru- és gépjármű káresemény rögzítés GPS koordinátával és időbélyeggel a későbbi ügyintézés és vitás esetek rendezése érdekében.

Ügyfeleink mondták

Miért szeretik az instantCMR-t?

Kérjen Hozzáférést vagy Bemutatót

Megmutatjuk a fuvarozási iparág legfrissebb innovációit. Lépjen velünk kapcsolatba!